Londonfararane

Londonfararane

mandag 14. mars 2016

Siste veka i praksis
No er vi veldig klar for heimreise, ikkje mange dager igjen før vi er heime .

Desse vekene har gått veldig fort, og er blitt meir og meir kjent med både pasienter og kollega. Vi begge to har lagt godt merke på forskjellen mellom sjukeheimen er i London og i Norge. Her i London sitt for det meste pasientane aleine mens dei andre kollegane er opptatte med stell etter frokost. På desse sjukeheimane som meg og Silje er på blir ikkje pasientane tatt opp til frokost, med mindre dei er våkne. Paseintane som ikkje er stelt, blir servert frokost på senga . Kollegane går heller inn til pasientane etter frokosten og steller dei.

Eg (Birgitte) ser at faktisk nokon pasienter ikkje blir stelt i det heile tatt. For kollegane har ikkje tida til det.  På sjukeheimen der Silje jobber merker ho at når kollegane har lite å gjere på går dei heller sammen i eit stell på ein pasient. Vi begge ser at kollegane sette lite av tid til å sette seg ned med pasientane å prate med dei.


I helge har vi vært på musikal, løvenes konge. Det var ein fantastisk opplevelse. Men komplisert start. haha , nei vi sleit veldig med å finne fram så det endte jo med at vi måtte springer langt for å finne fram til musikalen. Med 10 minutt forsinkelse, kom vi oss heldigvis inn.
På lørdag reiste vi på shopping, så vi kan sei vi er begynt bli litt lei shopping no. 
Her i London er våren begynt å komme


Vi er veldig spente på kva dei siste dagane vi bringe. Så blir det heimreise på fredag og utdeling av diplom fra ADC på torsdag. 

Ha ei strålande veke :) 

- Birgitte og Silje Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar